Monday 14 March 2016

Blackglovekiller (2016)


Film u najavi:

naslov - Blackglovekiller
godina - 2016
žanr - horor
režija - Chris Alexander
uloge - Peter Murphy (Bauhaus), Nivek Ogre (Skinny Puppy)
muzika - Chris Alexander & Peter Murphy


Za sada se o filmu zna sledeće:
  1. Film režira Chris Alexander, urednik kanadskog magazina Fangoria, autor nekoliko horor filmova (Blood for Irina, Queen of Blood, Female Werewolf). Pomoćnik na režiji biće njegov zemljak Gabriel Carrer.
  2. Peter Murphy ima jednu od glavnih uloga, takođe je koproducent i koautor muzike. Ovo mu nije prvi put da radi muziku za filmove (The Vampire Diaries, The Butterfly Effect), baš kao i pojavljivanje u njima (Hunger, The Twilight Saga: Eclipse). Pored Muprhyja, u filmu se pojavljuje i Nivek Ogre, frontmen Skinny Puppy. Njihove uloge su za sada još uvek pod velom tajne.
  3. Radnja filma se odvija oko Mirande, noćnog ubice. Tokom dana ona čuči u zlatnom kavezu i jedva čeka da padne noć. Zašto baš noću? Pretpostavićemo da je Miranda vampir, što bi onda bilo zgodno kao razlog. Na kraju krajeva, na posterima lepo piše "Ona živi noću".
  4. OK, ali zašto baš u zlatnom kavezu? Na to pitanje još uvek nema odgovora.
  5. Blackglovekiller je najavljen kao psihološki horor, pun uzavrelih halucinogenih sekvenci, koji se bavi temom dubokih i mračnih stanja ljudske psihe.
  6. Alexander kaže da je inspiraciju za ovaj film dobio u radovima autora kao što su Jess Franco, Jean Rollin, Nicolas Winding Refn i Lars Von Trier.
  7. Blackglovekiller se snima u Torontu, iako se po trač-rubrikama magazina provlačila glasina kako će neke scene biti snimane u Turskoj (gde Murphy živi) - što se pokazalo kao potpuno netačno.
  8. Film je trenutno u fazi pred-produkcije, biće prikazan tokom 2016. godine.
Toliko.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...